Дупка колкото кола зейна на пътя в индустриална зона

Хасково

ДупкатаДупка с размери 1,50 на 3 метра зейна на пътя пред бившето Материално снабдяване в Хасково, сигнализираха Haskovo.info работещи в близките складове. Инцидентът станал тази нощ около 1:20 часа. Подал го е пазачът на складовата база.

Ямата зайнала, след като по улицата минал камион на ВиК. Според работещи в близките обекти преди две години пътят е бил разкопан и били положени колекторите за мръсните води, които отиват към новата пречиствателна станция край село Стамболийски. „Това са европейските пари. Тази дупка може да погълне и малък камион“, коментираха минувачи.

Според тях пътят е пропаднал след проливните дъждове, които се изсипаха вчера в Хасково, а истинската причина са китайските части, използвани при направата на колектора и некачествената работа на фирмата – изпълнител.

Дъждовната вода дори е изтласкала в близката река пълнежа на пътя. Мястото тази сутрин бе оградено с обезопасителни ленти.

За случая в община Хасково разбраха от Haskovo.info. От администрацията увериха, че ще изпратят проверка, която на място да установи причините за пропадането на пътя и какви мерки да бъдат предприети.

Дупката
Дупката
Дупката
Дупката

 

5 коментара

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.