Спорт

Каратистите на „Възход“ се завърнаха с 4 медала от турнир в Одрин

Каратистите на хасковския клуб „Възход“ се завърнаха с 4 медала от международния турнир „TRAKIYA KARATE LIGI“ – EDIRNE OPEN 2024, който се проведе в турския град Одрин.

Българите участваха по покана на турската карате федерация. В надпреварата се включиха 760 състезатели от над 35 клуба. КК „Възход“ се представи със 7 състезатели.

„Отличен старт на спортната година. Резултатността ни е повече от задоволителна. Това е дебютът ни в турнири от такъв международен ранг и сме изключително доволни от представянето на децата. Всички преминаха тежък първи кръг в отделните категории и достигайки до финалните фази показаха силна мотивация. Имаме увереност за методиката и посоката на подготовка. Очаква ни наситен откъм състезания сезон, готвим се и за Национално първенство през март“, коментира председателят на клуба Анелия Василева.

Класиране на КК „Възход“

Категория 14-15 г.

Ивайла Николова (-54 кг) – Сребърен медал

Ния Йорданова (-54 кг)

Никол Язаджиева (- 61 кг)

Селен Кемал (+61 кг) – Бронзов медал

Алекс Иванов (- 57 кг)

Жоро Далов (-63 кг) – Бронзов медал

 

Категория 16-17 г.

Павел Стойчев (-55 кг) – Бронзов медал

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button