Хасково

Техника на промоция във всички магазини в Хасково, наесен „Лидл“

ТехнополисВсички големи магазини за техника в Хасково обявиха промоционални оферти, които са поне с 15% отстъпка от стандартните цени. През няколко метра такива уреди могат да се купят в „Техномаркет“, „Зора“ и откритият днес „Технополис“. 

Послучай откриването от веригата оборудваха като подарък компютърен кабинет в СОУ „Васил Левски“. Тази вечер пред магазина ще има концерт на фолк дивата Преслава.

Магазините на веригите в Хасково стават №1 по продажби в страната, без София разбира се, обяви кметът Георги Иванов при откриването на обекта. Той посочи за пример „Кауфланд“.

Наесен се очаква в града да се появи още един хипермаркет, каза Иванов, но не пожела да посочи кой ще бъде той. Haskovo.info научи, че става въпрос за веригата Lidl, която има два терена в Хасково, но и за двата се водят дела. Скоро обаче се очаква да приключи сагата с парцела срещу Финансово-стопанската гимназия и още през тази година там трябва да заработи първият магазин от веригата в Хасково. Другият им терен е бившият комплекс „Лебеда“.

Междувременно вече тече търгът за продажба на паркинга зад комплекс „21 век“, където има инвеститорски интерес за строеж на мини мол, както и на хипермаркет на друга верига за хранителни стоки.

Технополис
Технополис

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
nqma zna4enie
nqma zna4enie
10.05.2012 18:28 18:28

ФолКККККК дивата Преслава…………

ХА ХА
ХА ХА
10.05.2012 22:52 22:52

Ами той е единственият хипермаркет в Хасково :))))))))))))))) и затова има толкова много продажби. А и да не говорим, че цените са по-високи от магазините на веригата в другите градове, където има и конк*ренция. Ама нали е взел парата …. трябва и да го хвали от време на време!

гражданка
гражданка
11.05.2012 9:51 9:51

Какаво харесват на Кауфлад,не е по евтино от дори квартални магазини,промоция на застояли стоки и само гъчканица!

Back to top button