Регион

Възстановяването на минералния басейн в Меричлери е сред акцентите в проектобюджета на Димитровград

Възстановяването на функционалността на минералния басейн в комплекс „Соленци“ в Меричлери е сред акцентите в инвестиционната програма на проектобюджета за 2024 г. на Община Димитровград.

Както Haskovo.info писа, от общината вече обявиха обществена поръчка, като са получени две оферти. Предстои отваряне на ценовите предложения.

Други по важни дейности, заложени за 2024 г. са рехабилитация на улица „Георги Иванов“ в Димитровград, основни ремонти на улиците „Девети септември“ в селата Крепост и Горски извор.

Рамката на проектобюджета е 83 981 242 лв. Той ще бъде подложен на публично обсъждане на 25 януари от 17:30 часа в зала „Гроссето“.

Възстановяват минералния басейн в Меричлери

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Димитровград
Димитровград
19.01.2024 19:54 19:54

Димитровград област самостоятелна

Р.Лекова
Р.Лекова
01.03.2024 23:28 23:28

Лъжи,лъжи и пак лъжи……коя година ще се случи това?Отдавна престанахме да вярваме и да се надяваме.Когато видим проекта реализиран тогава ще повярваме.

Back to top button