Хасково

Трима в ареста за 22 500 кутии безакцизни цигари

ЦигаритеДвама харманлийци и хасковлия са в ареста за съхранение на безакцизни цигари, съобщават от Областната дирекция на МВР. Те са заловени при проверка в местността „Идимирли“ край Хасково на товарен автомобил Мерцедес Спринтер.

Колата е управлявана от 29-годишен харманлиец. В хода на проверката в товарния отсег на автомобила зад тапа от изолационна вата и стириопор са открити 25 мастербокса цигари без бандерол с неустановен произход. Последвали са оперативно-издирвателни действия в птицеферма в същата местност, стопанисвана от 60-годишен хасковлия, където са открити още 10 000 кутии цигари от същата марка.

Със заповед за задържане в срок до 24 часа по образуваното досъдебно производство са двама харманлийци на 29 и 54 години и 36-годишен хасковлия. Работата по случая продължава с цел изясняване съпричастността на всеки от мъжете.

Цигарите Цигарите

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Георги Христов
Георги Христов
12.05.2012 18:39 18:39

Имали смисъл от това което съобщавате по този дискретен начин. В случая тук се оправдават контрабандистите с цел да не ги обидите без да съобщавате имената им – от кого ги пазите. По същият начин се работи и в полицията. При подадена жалба за извършено престъпление – или след няколко месеца или след 1 година отговора е следният : неизвестен извършител ; разследването продължава ; няма извършено престъпление-щом няма жертви…..

PE6O FASA
PE6O FASA
13.05.2012 17:12 17:12

A SEGA DA VIDIM.KOE 4ESTNO MITNI4AR4E GI E PUSNALO PREZ GRANICATA

Back to top button