Хасково

Слагат такса от 1 лев на час за откараните на наказателен паркинг коли

Паяк, архивДа бъде въведена такса от 1 лев на час за автомобилите, откарани с „паяк“ на наказателен паркинг, предлага с докладна кметът на Хасково Георги Иванов. Предложението ще бъде гласувано на следващата сесия на Общински съвет на 1 юни.

Таксата от 1 лев ще важи за всеки час след първите 8 часа. Искането е от страна на „Тролейбусен транспорт“, които стопанисват „паяците“ от скоро, а мотивите са, че доста собственици на автомобили ги оставят дълго време на наказателния паркинг.

С друга докладна се предлага промяна в таксата, която се плаща ако собственикът пристигне преди неправилно паркираният автомобил да бъде откаран с „паяка“. Досега за освобождаването на колата се дължаха 12 лева. Ако местният парламент приеме предложението, новата цена ще бъде 17 лева.

Предложението отново е на „Тролейбусен транспорт“ и е обусловено от „завишените разходи заради по-високите цени на горивата“.

Таксата за освобождаване на автомобил, докаран от „паяк“ на наказателния паркинг, остава 35 лева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
15.05.2012 11:59 11:59

Давай кмете! Дери! Ти дереше и все има. Не бях виждал волове с шагренова кожа. Волове мазохисти.

Back to top button