Хасково

Търсят преводачи, инкасатори и охранители в Хасковска област

29 нови свободни работни места са обявени през последната седмица в Хасковска област, сочи справката в Агенцията по заетостта.

В община Хасково се търсят трима преводачи от български на турски език и обратно, технически изпълнител, който ще осъществява технически дейности за подпомагане работата на сектор „Пенсионно обслужване“, разносвач на храна по обекти, продавач, общ работник, готвач за приготвяне на ястия по рецептура, предназначени за столово хранене и кетъринг, трима инкасатори във ВиК, двама охранители в магазин.

В Димитровград имат нужда от шофьор на товарен автомобил на 1200 лв. заплата, трима за охрана на частни и фирмени обекти, шлосер на 1050 лв., оксиженист, стругар на 1100 лв., автомонтьор за извършване на годишни технически прегледи.

В Свиленград свободните места са за продавач, машинен оператор за шлифоване на метал, четирима работници в разсадник за отглеждане на тополови фиданки. В Симеоновград се търси крупие на 1400 лв., а в Минерални бани кинезитерапевт.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Дикси
Дикси
22.01.2024 9:04 9:04

При наличие на ДПС в общината, защо търсят преводач с турски в бюрото по труда???

Back to top button