Хасково

Абсурди: Незрящ от дома за стари хора с фиш за неправилно паркиране

Абсурдът61-годишният Митко Събчев от филиала за хора със сетивни увреждания на дома за стари хора на Кенана се оказа собственик на кола и то не каква да е, а мощен Мерцедес. На всичкото отгоре мъжът, който повече от 15 години не е напускал институция, получи фиш за неправилно паркиране на тротоар в Пловдив. 

Митко Събчев обитава дома от 1991 година. Той е от Варна. Няма роднини. Не е женен. За колата, която притежава разбрал преди дни, когато получил писмо от община Пловдив с молба доброволно да издължи 30-те лева глоба. 

По молба на Haskovo.info директорът на Общински приходи Димо Маринов извърши проверка по случая и установи, че вече 10 години Митко Събчев е собственик на автомобила, за който не знае. Единственото, което Митко си спомня, е, че преди 18 години при тогавашната старша сестра на дома дошли двама души.

Съмненията са, че с нейно посредничество те са получили пълномощно от инвалида. Междувременно управляващите колата няколко пъти са нарушавали правилата за движение, за което са им издавани наказателни постановление и фишове, но те са платени.

Още за случая вижте във видео репортажа

Абсурдът
Абсурдът

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ха-хааа
ха-хааа
14.05.2012 18:31 18:31

Абе,дайте да сьберем помощи,че Златко Марчев,човекьт е много беден,няма пари да си плати водата.

Back to top button