Хасково

Гимназията по лека промишленост изпрати абитуриентите си

Изпращането70 абитуриенти изпрати тази вечер Професионалната гимназия по лека промишленост „Райна Княгиня“. Зрелостниците завършват като специалисти по „Конструиране, моделиране и технология на облеклото от текстил“, „Производство на облекло“ и  „Фризьорство“.
„Всеки един от нас сам избира своята пътека, по която върви с радостта, амбициите и мечтите си. Бъдете здрави  и горди„, пожела на дванайсетокласниците директорът на гимназията Росица Иванова. 

Росица Иванова награди най-инициативните и изявени дванайсетокласници. Сред тях бе и първият почетен ученик на гимназията Росица Караджова, която направи ПГЛП „Райна Княгиня“ известна в цялата страна с участието си в предаването „Байландо“ по Нова Телевизия.
Празникът по изпращането на абитуриентите продължи с модно ревю, където учениците показаха красиви тоалети, провокативен грим и дръзки танци. 

Разбира се не липсваха и сълзите в очите на абитуриентите от раздялата с любимото училище.

Изпращането Изпращането
Изпращането Изпращането
Изпращането Изпращането

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
uchenik
uchenik
15.05.2012 20:11 20:11

beshe neveroqten praznik za nashite abitiorenti uspeh v jivota

Back to top button