Хасково

Хванаха безакцизни цигари и ментета в Хасковско

Цигари без бандерол са иззели вчера икономическите полицаи от Хасково и Свиленград, съобщават от областната дирекция на МВР.

Хасковските криминалисти са проверили имот в местността „Каменец“, собственост на 60-годишна жена. В жилището са намерени 14 100 безакцизни цигари, предадени с протокол на разследващите по стартиралото бързо производство.

Колегите им от Свиленград пък са конфискували 200 цигари при проверка на лек автомобил Мерцедес, чийто 37-годишен шофьор ги е предал с протокол и му е съставен акт по Закона за акцизите и данъчните складове.

При проверка на пловдивски автомобил Киа, шофиран от 39-годишен мъж са открити 40 артикула с лого и надпис на запазени търговски марки, за които водачът не е представил документи за произход и съгласие на правопритежателя на търговските права. Той е предал спортните обувки с протокол на разследващите.

27-годишен познайник на полицията е задържан за кражба в Димитровград. Той е задигнал 150 лева на монети от кафе автомат на улица „Хасковска“, като по-късно е направил самопризнания.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button