Хасково

10 фирми от Одрин показват стоки и услуги в Хасково

Изложението10 фирми от района на Одрин участват в изложението във фоайето на Младежкия център, което ще продължи до 18 май. Съседите се представят със строителни материали, дограма, мебели, фураж, хранителни стоки, някои от които се продават и на българския пазар. На щандовете са изложени също мостри на медицинско и ортопедично оборудване, печатни и рекламни материали, сувенирни изделия. 

Изложението се организира по проект на Хасковската и Одринската търговско-промишлени палати за повишаване на конкурентноспособността на икономиката от двете страни на границата.

Председателят на палатата в Хасково Янчо Янев, заместник-председателят на палатата в Одрин Четин Юзер, заместник-областният управител Николай Нанев и заместник-кметът на Хасково Минко Ангелов пожелаха активните делови контакти да подпомогнат икономическото развитие на трансграничния регион.

Изложението е отворено за посетители всеки ден от 11 до 19 ч.

Изложението Изложението

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button