Хасково

Бивш директор в Пловдивския панаир поема мегадирекция в община Хасково

Васил НесторовВасил Несторов е назначен за директор на мегадирекцията „Образование, култура, младежки дейности, спорт, здравеопазване и социални дейности“ в община Хасково, съобщиха за Haskovo.info от администрацията.

Последната месторабота на Несторов е била директор „Изложения и събития“ в Международния пловдивски панаир. Преди това е работил в няколко частни фирми от хранителния бранш. По професия е инженер, женен е и има три деца.

Дирекцията беше създадена след решение на общинския съвет, с което бяха обединени съществувалите преди това дирекции „Образование, култура, младежки дейности и спорт“ и „Здравеопазване и социални дейности“. Бившата директорка на първата – Анна Йорданова вече е директор на детска градина. Директорката на другата – Стоянка Перчемлиева остава в новата дирекция като началник на отдел „Здравеопазване и социални дейности“, уточниха от община Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
123
123
16.05.2012 16:44 16:44

горко му

Back to top button