Регион

Видеофилми на димитровградски ученици отиват на международен конкурс

Обучението, архивВидеофилми на екипи от ПМГ „Иван Вазов“ и СОУ „Л.Каравелов“ в Димитровград отиват на международен конкурс , в който участват младежи от Италия, Испания и Мозамбик.

Творбите със заглавие „Храната или животът“, „Отвори си очите“ и „Белязаният“ показват гледната точка на авторите за бедността, насилието, опасността от СПИН. Сценаристи, режисьори, изпълнители, оператори и монтажисти са ученици. Техни са и визуалните ефекти и музикалното оформление.

Наградата на екипите на трите класирани филма са ваучери за закупуване на техника.

Както Haskovo.info писа, ученици от 5 димитровградски училища, включени в „Европейска мрежа за образование за развитие“, преминаха теоретично и практическо обучение по изработка на видеофилми . Техен ръководител бе Олег Константинов, преподавател в Софийския университет „Св. Климент Охридски“.(

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button