Хасково

Ученици от СОУ „Св. Паисий Хилендарски“ с мисия „Save us“

СъстезаниетоШестокласниците от клуб “Планетата на животните“ при СОУ „Св. Паисий Хилендарски“ представиха своята мисия “Save us“ за опазване на природата и нейните обитатели под формата на игра. 

Децата бяха разделени в два отбора – “Венерина пантофка“ и “Сова“. Визитките  им бяха представени от класиралия се на 10–то място в националната олимпиада по биология и здравно образование Юскан Дурмуш. 

Състезанието протече в шест тура, като участниците трябваше да се справят с различни казуси и нестандартни задачи, като изработка на рекламен клип, неговата обосновка и защита пред публиката. Обяснени бяха и много суеверия и предразсъдъци, свързани с животните. 

Членовете на клуба бяха изработили и макети, с които нагледно обясниха необходимостта от опазването на природата и нейните обитатели.
Усилията на шестокласниците в тази мисия бяха подкрепени от учениците от клубовете “Журналист“, “Приложни изкуства“, „Дъга“ и Евроклуб.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button