Спорт

Григор Димитров в Хасково: Аз живея моята мечта – ВИДЕО

„Аз живея моята мечта. Не съжалявам за нещата, които съм правил. Постоянството и вярата са важни – ако наистина искаш нещо ще се получи“, каза тенисистът Григор Димитров след снимките на хасковските кортове за една от световните марки, които рекламира. В тях се включи и баща му Митко Господинов.

Haskovo.info припомня, че по-рано днес той посети със снимачния екип детската градина и Спортното училище „Стефан Караджа“, където е учил. Звездата беше и в Езиковата гимназия „Проф. д-р Асен Златаров“, където преподава майка му Мария Димитрова, която днес празнува рожден ден.

„Много се радвам, че съм с нея на специалния ден. За нас е много трудно, особено когато играя по турнири, пътувам много и много съм щастлив, като съм с тях. Винаги сме много сплотени, чуваме се всеки ден, обсъждаме, споделяме. Много се радвам, че имам такава добра връзка с тях. Всеки ден е специален, когато съм с нея. Най-важното нещо за нас е да сме заедно“, сподели Гришо.

Григор ДимитровТой разказа, че когато лети по 14 – 15 часа често си мисли в самолета за детството, училището, кортовете в Хасково. „Това ми дава още по-голяма сила. Винаги съм е гордял да бъда българин, да бъда от Хасково“, призна Григор.

Григор ДимитровДимитров посъветва младите тенисисти на Хасково да не следват нечий път, а да извървят своя, да направят грешките, да ги осъзнаят и да продължат напред. „Така се пораства в тениса и в живота“, посочи Григор. Той обаче допълни, че тенисът не е всичко в живота и е само спорт.

Григор ДимитровГришо уточни, че продължава с турнирите в Марсилия, Ротердам, Акапулко, Индиън Уелс. „Наслаждавам се, чувствам се добре, приемам победите и загубите добре, продължаваме напред“, обнадежден е хасковлията.

Гришо на гости на майка си в Езиковата в Хасково за рождения й ден


guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button