Хасково

К. Костадинов: След 15 години ще бъдем малцинство в собствената си държава

ВМРО - БНД„След 15 години ще бъдем малцинство в собствената си държава„, алармира днес в Хасково заместник-председателят на ВМРО – Българско национално движение Костадин Костадинов. В големите градове демографски срив няма и това създава фалшиво усещане, че нещата са наред. Достатъчно е обаче човек да се отдалечи 15 километра настрани, за да види действителността и да се сблъска с катастрофата, допълни Костадинов.

Именно тази промяната на демографската и етническата картина на населението у нас във всяка една община заместник – председателят на ВМРО – БНД е събрал в книга, наречена „Третата национална катастрофа“. В нея са приложени подробни карти и табличен материал. Ползван е официалният информационен масив на националната статистика и други източници като ООН и Световната банка. 

ВМРО - БНДПо книгата на Костадин Костадинов е заснет и филм със същото заглавие. Филмът представлява телевизионен пътепис в редица общини на страната. В продължение на десетина дни екипът е обикалял населени места из цяла България, за да документира картината на растяща гетоизация и обезлюдяване. 

Книгата и филмът „Третата национална катастрофа“ ще бъдат представени тази вечер в Хасково от 18:00 часа в читалище „Св. Климент Охридски“.

По думите на автора на книгата Костадин Костадинов всяка година българският народ се стопява с 50 хиляди души, а от 2007 г. насам сред новородените у нас по-малко от половината са българчета. Според Костадинов българското село загива. По думите му скоро ще станем свидетели на свръхконцентрация на население в няколко големи града и изоставане и циганизация на останалите части от страната. Костадинов се позовава на данни на ООН, според които към 2015 г. България ще е държавата с най-старо население на света. В същото време избраният модел на пенсионна реформа е само отлагане на проблема със задъхването на икономиката и социалната ни система.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
asdas
asdas
18.05.2012 18:37 18:37

no kato se otdale4im oshte 15 kilometra mojem da vidim kato tozi gospodin na snimkata 4e sa se uveli4ili mnogo manipulatorite HAHAHA

бай ганю
бай ганю
19.05.2012 9:01 9:01

Аре на политиканстването , че идат изборииииииииии и тряа да са напрайм на познаваеми и да ни ‘турат’ хиксчето та да сме у далаверата

vall
vall
19.05.2012 11:19 11:19

Те това ни докараха нашите „мили управляващи“ за 20 години. Да не говорим за останалото щото е пълен леш.

ганю бай
ганю бай
19.05.2012 11:47 11:47

Може да си пишете глупави коментари колкото искате, но това е истината. България става циганска държава.

Back to top button