Регион

„Откраднаха“ онлайн самоличността на председателя на ОбС – Димитровград

Профилът на Стефан ДимитровБез достъп до фейсбук профила и личната си електронна поща останал председателят на Общински съвет – Димитровград Стефан Димитров вчера. Причината е, че паролите му били „разбити“, съобщиха от местния парламент.

Шефът на Общинския съвет веднага изпратил копие от личната си карта на администраторите на двата сайта, за да удостовери своята самоличност и обяснителни бележки за възникналия проблем.

От „Фейсбук“ реагирали незабавно и възстановили достъпа на Димитров до профила му. Той очаква в най-скоро време да може да работи и с електронната си поща.  

Проверка на екипа на Димитров установила, че „хакерите“ не са опитали да вършат нередности през профила във „Фейсбук“. Единствените следи са влизания в игри и постигнати високи резултати в тях.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Интернето зависим
Интернето зависим
19.05.2012 16:37 16:37

Какво търси във Фейсбук? Да не е тинейджър?!

Анонимен
Анонимен
19.05.2012 17:17 17:17

Търси на кмета дипломата…

Back to top button