Хасково

Хвърчила, балони и концерти за Деня на детето в Хасково

Първи юни, архивДецата от датските градини в Хасково, актьорите от ДКТ „Иван Димов“ и балет „Тангра“ ще веселят малки и големи за Деня на детето.

Празничната програма започва на 28 май. Във всички градини децата ще рисуват на асфалта и ще пуснат хвърчила. В ЦДГ „Усмивка“ ще има вечер на талантите.

Най 29 май приказни герои от любими детски приказки ще дефилират от театъра до площад „Свобода“. В карнавала ще участват деца от  ЦДГ „Ян Бибиян“, ЦДГ „Зорница“, ОДЗ „Славейче“, ЦДГ „Усмивка“, ОДЗ „Пинокио“, ОДЗ „Слънце“, СДГ „Червената шапчица“, ОДЗ „Звънче“, ЦДГ „Радост“, ОДЗ „Елхица“, Детска градина по изкуствата.

На 30 май от 10:00 часа в зала „Дружба“ ще се проведе финала на традиционната мини шампионска лига по футбол, организирана от спортен клуб „Слънце“. Ден по-късно на сцената на пл. „Свобода“ концерт ще изнесат отново децата от детските градини. Проявата е под надслов „Танцувай и пей с нас“.

На 1 юни – Деня на детето празникът ще започне със спектакъла „Добрите бобри“ с актьорите Янко Митев и Силвия Предова на сцената на пл. „Свобода“. Следва концерт на балет „Тангра„, награждаване на най-добрите и активни участници  в празничните дни и поздрав с балони , пуснати от всяка детска градина в града.  Вечерта в читалище „Заря“ ОДЗ „Осми март“ ще отпразнува 35-та си годишнина със спектакъл „Страната отвъд дъгата“.

35 години навършва и ОДЗ „Иглика“. Концертът на детската градина ще е на 5 юни в ДКТ „Иван Димов“ и ще е под надслов „Обичам България“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button