Хасково

15-годишен нападна три хасковлийки, 20-годишен бие мъж пред дискотека

Полиция15-годишен тийнейджър е доведен в хасковското управление за извършени 3 нападения, съобщават от Областната дирекция на МВР.

В двата почивни дни в светлата част на деня момчето нападнало и ограбило 3 хасковлийки. И трите жени на възраст 46, 72 и 77 години са дали на полицаите описание на нападателя. 

Първата жена била ударена по главата и й е отнета чантата й с 10 лева и мобилен телефон. Втората жертва е застигната в гръб и при разминаването е издърпано портмонето й с 10 лева и ключове. Последната пострадала споделила пред разследващите, че е нападната по същата схема, но след като не е успял да издърпа чантата й младежът е побягнал.

20-годишен симеоновградчанин е задържан за нанесен побой. В нощта срещу събота той нападнал 41-годишен мъж пред дискотеката в село Брод. В резултат на това пострадалият изпаднал в безсъзнание и е откаран в болница.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button