Спорт

„Саяна“ загуби от „Загорец“, Димитровград с класика над „Розова долина“

Футболистите на „Саяна Хасково“ загубиха последната си контрола от зимната подготовка.

Хасковлии отстъпиха на коравия отбор на „Загорец“ (Нова Загора) с 0:2. Срещата се игра на стадион „Хасково“, като се получи двуостър мач с положения и пред двете врати. Гостите вкараха по едно попадение през всяко полувреме, като първият гол беше след задна ножица.

Димитровград победи с 3:0 „Розова долина“ (Казанлък) в последната си контрола. Двубоят се игра на стадион „Раковски“, като за домакините се разписаха Димитър Алексиев, Филип Сантов и Даниел Йовчев.

ФутболТова беше неофициален дебют като титуляр на младия страж Габриел Иванов, който в роден през 2006 г. В края на мача под рамката застана друг млад вратар – Николай Маразов, роден през 2007 г., съобщават от клуба.

ФутболПрез седмицата от Димитровград се похвалиха с последното си ново попълнение – левият защитник Атанас Йорданов. Роден е на 28 януари 2004 г. в Хасково. Играл е в юношеските формации на „Левски“ (София), като за последно беше част от отбора на „Саяна Хасково“.

ФутболКакто Haskovo.info писа, на 10 февруари „Саяна Хасково“ и Димитровград ще играят областен финал за Купата на аматьорската футболна лига. Срещата е от 14:30 часа в Хасково.

ФутболПървенството в Трета лига се подновява на 17 февруари от 14 часа, когато „Саяна Хасково“ гостува на „Атлетик“ (Куклен), а Димитровград приема „Асеновец“ (Асеновград).

„Саяна Хасково“ и Димитровград ще играят областен финал за Купата

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button