Хасково

Масларова: Спейки спечелихме избори, ами ако се събудим?!

БСПДва дни по време на конгреса сме били спали. И въпреки това спечелихме изборите в Съединение. Представяте ли си какво ще стане ако се събудим?! Това заяви Емилия Масларова след като хасковската група на БСП се завърна от столицата.

Хасковска област вече има 7 представители в националния съвет на червената партия. Досега те били четирима. Двама от членовете са делегирани – това са областният лидер на БСП Светла Бъчварова и най-младата социалистка – димитровградчанката Галя Спасова, която още не е навършила христова възраст. Петимата избрани са Емилия Масларова, Чавдар Георгиев, Смиляна Нитова, Иван Станчев и Жара Пенева.

Ние ще работим, за да коригираме безработицата в региона, заяви Бъчварова. Готови сме още през юни да създадем консултантско бюро, в което всеки, който има нужда, да търси информация за проекти и консултация за бизнес, допълни тя.
Веднага след като спечелим изборите ще разкрием 25 000 нови работни места, заявиха социалистите и допълниха, че парите, които се дават за преквалификация и обучение сега се харчат за кафета и хотели по тийм билдингите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
21.05.2012 15:11 15:11

Ти от Космоса ли падаш Масларке или те е напекло слънцето, ами ако ние се събудим ще вземем да те разстреляме за Добро утро.Дърта чанто марш в затвора или на бесилото.Измет долна комунистическа.

Back to top button