Спорт

Хандбалистите от Минерални бани на финалите на държавното

Хандбал, илюстрацияМомчетата от хандбален клуб „Топлика“ ще играят на финалите на държавното първенство при 17-годишните, което ще се проведе в Добрич в средата на юни.

Възпитаниците на Фильо Филев и Тефик Парафитов заслужиха мястото си сред най-добрите в страната, след като станаха първи в зона „Тракия“. През уикенда момчетата от Минерални бани триумфираха на финалите на зоналното първенство, чийто домакин бе Панагюрище. „Топлика“ стартира с убедителна победа срещу отбора на „Академик” ТУ – Пловдив, когото отстрани с 26:10. Не ги спряха и домакините, които загубиха с 13:21 и така окончателно разчистиха пътя на „Топлика“ към финалите на държавното.

Тимът от Минерални бани си тръгна от Панагюрище и с няколко индивидуални приза. За „най-добра лява свръзка“ бе избран Митко Ангелов, за „най-добър разпределител“- Милен Асенов, „най-добра дясна свръзка“ е Костадин Петров, а „най-добър млад треньор“– Тефик Парафитов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button