Хасково

Снимка от самолет доказва законността на подходите към мотопистата?

Георги ИвановРазпечатка на снимка от ноември 2006 година, предоставена от Областна служба „Земеделие“, показва, че подходите към мотопистата са съществували и не са правени през 2011 година. Това обяви на пресконференция кметът на Хасково Георги Иванов. На фотоса се виждат и част от съществуващите трасета.

Тъй като се твърди, че тези връзки са направени през 2011 година, материалът е даден на вещите лица, които предстои да изготвят експертиза по едно от делата за мотопистата, каза Иванов.

„Всъщност връзките от главния път към мотопистата са три„, коментира Георги Иванов. Едната от тях не съществува от години. Куриозното е обаче, че заповедта на РДНСК от август миналата година, с която забранява достъпа до трасето през две връзки, всъщност визира несъществуващата, а една от съществуващите въобще не е упомената, допълни градоначалникът.

Той каза още, че ІV кръг на европейския и ІІІ кръг от източноевропейски шампионат по мотокрос, които трябваше да се състоят в края на месеца, ще бъдат на 6,7 и 8 юли. Причината – изискване на европейската федерация първият завой след старта да е десен, а на нашата мотописта е ляв. „Затова имаше булдозери на пистата, които да обърнат завоя, но дъждовете не позволиха това да се случи навреме„, обясни Иванов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
КАСАБАЛИЯ
КАСАБАЛИЯ
22.05.2012 13:52 13:52

И ТИ МИЛИ МОЙ КМЕТЕ ДА ВИДИШ МАЛКО ЗОР ,КАКТО ВИЖДАМЕ НИЕ ГРАЖДАНИТЕ НА ХАСКОВО КОГАТО ВЗИМАМЕ УСЛУГА ОТ КМЕТСТВОТО .ТО НЕ БЕ ДАРЕНИЕ ЗА БОГОРОДИЦА, ЗА КАМБАНАРИЯТА И Т.Н. И Т.Н.НЕ МОЖЕШ ДА НИ ВЗЕМЕШ ДУШАТА НЕ Я ВЗЕХА ЗА 45 ГОДИНИ А ТИ НЕ МОЖЕШ 9 МАНДАТА ВСЕ НЯКОЙ ДЕН ТОЗИ НАРАД ХАСКОВСКИ ЩЕ ПОУМНЕЕ

Ицо
Ицо
22.05.2012 15:21 15:21

Има сателитна снимка и в Google Earh която е е от юли 2007 .Поне там не може да се спори.

Анонимен
Анонимен
22.05.2012 21:48 21:48

Това че ги има на снимката,означава ли че са законни а кмете???

Анонимен
Анонимен
23.05.2012 6:59 6:59

Касабалия, ти даде ли дарение?
Пишете само глупости. Чул-недочул и пише кмета такъв, кмета онакъв, без дори да е проверил, без да е компетентен.
Това го правят от злоба и комплекси.

Back to top button