Регион

21.5 тона фалшив перилен препарат откриха в тир на Капитан Андреево

21 528 кг. фалшив прах за пране е открит в товарен автомобил, влизащ в страната през ГКПП „Капитан Андреево“, съобщават от Агенция „Митници“.

На 1 февруари на пункта пристигнал влекач с полуремарке с хърватски регистрационен номер на път от Турция за Австрия. Хърватският водач е представил документи за превозваната стока – перилни препарати.

Тирът е селектиран за щателна митническа проверка, при която в товарното помещение се установили 23 палета с 10 764 опаковки по 2 кг. прах за пране. Всички опаковки са с логото на известна търговска марка.

В изпълнение на Европейския регламент за защита на интелектуалната собственост перилните препарати са задържани. За случая е уведомен притежателят на търговската марка, който е потвърдил, че стоката е фалшива.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button