Регион

Откриха звено на жандармерията в Харманли

Звено на Главна дирекция „Жандармерия, специални операции и борба с тероризма“ беше открито в Харманли.

В частта денонощно ще работят между 10 и 15 служители, оборудвани с 5 автомобила. Лентата на помещенията прерязаха кметът Мария Киркова и заместник-министърът на МВР Христо Стефанов.

Една от целите на подразделението е да се гарантира спокойствието и сигурността на местното население, отбеляза и зам.-главният секретар на МВР Димитър Кангалджиев.

ЖандармерияХарманлийци отдавна настояват за допълнителни полицейски сили заради проблемите с обществения ред и сигурността, произтичащи от бежанския център в града.

ЖандармерияНа откриването присъстваха още директорът на жандармерията Димитър Андонов, заместникът му Петър Антиев и директорът на Областната дирекция на МВР – Хасково Чавдар Георгиев.

По-рано днес беше приет годишният отчет-анализ за дейността на хасковската дирекция на МВР. От ръководството на ведомството дадоха добра оценка на полицията в Хасковска област.

55% е разкриваемостта на престъпленията в Хасковска област

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Кирев
Кирев
06.02.2024 19:24 19:24

Успех на служителите! Това е добро решение в помощ на опазване на обществения ред, предвид наличието на бежански център от открит вид!

Мнение
Мнение
06.02.2024 22:41 22:41

България няма нужда от бежанци, и не трябва да приема такива. Изключения за сходни културно, цивилизационно, и образователно хора, иначе твърдо не. Не сме държава на която това да носи ползи.

Gua
Gua
08.02.2024 9:57 9:57
Отговор до  Мнение

Този лагер трябва да се премахне! В най-лошия случай – напълно закрит режим!! Лицата от него постоянно щъкат по Бьлгария – виждам ги по жп гарите Пловдив и Ст. Загора!!

Back to top button