Хасково

Шестима са в ареста за дрога при полицейска акция в Хасковско

Наркотици и безакцизни тютюневи изделия са иззети вчера при полицейска операция в Хасково, Димитровград и Харманли, съобщават от областната дирекция на МВР.

В четирима мъже и две жени на възраст между 31 и 66 г. са открити 2,165 кг. марихуана и 10 сгъвки с кристали за пушене. От жилища са иззети близо 2,5 кг. нарязан тютюн и над 200 цигари без бандерол. По случаите са образувани 3 досъдебни, 2 бързи производства и 3 преписки.

При съвместна проверка на ГКПП „Капитан Андреево“ полицаи и митничари са иззели от автомобили близо 8000 безакцизни цигари. Проверен е микробус Мерцедес, управляван от 41-годишен жител на кирковското село Старово. Намерени са недекларирани 834 килима, от които 84 с лого и надпис на запазени търговски марки без разрешение на правопритежателя. Съставени са 4 акта.

В хода на акция по противодействие на престъпността и опазване на обществения ред са проверени 977 автомобила и 1197 души. Служителите от всички районни управления са проверили 89 търговски обекта, 14 пункта за черни и цветни метали, 29 заложни къщи и 27 автоморги и депа. Съставени са 135 фиша, 23 акта и са направени 137 електронни фиша по Закона за движение по пътищата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button