Хасково

Подадоха жалби срещу касирането на изборите за общински съветници в Хасково

Партия ГЕРБ и общинският съветник Делян Делчев са подали жалби срещу решението на Хасковския административен съд за обявяването на изборите за общински съветници за недействителни.

Предстои проверка на редовността на жалбите, след което препис от тях ще бъде изпратен на другите страни. Впоследствие делото ще бъде изпратено във Върховния административен съд, допълват от ХАС.

Haskovo.info припомня, че съдът обяви решението си за касиране на изборите в Хасково на 1 февруари. След това започна да тече 7-дневен срок за обжалване от уведомяването на страните.

Междувременно на 5 февруари от ОИК – Хасково решиха да не обжалват касирането на вота.

Съдът обяви за недействителен избора на общински съветници в Хасково

ОИК – Хасково няма да обжалва касирането на изборите за общински съветници в Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Тротил
Тротил
09.02.2024 18:39 18:39

Сега всички да си извадят главите от Г. И да почнат да мислят че при констатирани нарушения на правилата Кой иска на всяка цена да е на власт въпреки тези нарушения ,такива хора единствено доказват че нямат морал и не са почтени те са толкова жадни и устремени към власт и келепир ,че не осъзнават какъв автогол си вкарват мислят хората от народа за малоумни не че жалбоподавателите са китка за мирисане!

Ха ха
Ха ха
09.02.2024 18:46 18:46

Гербаджийските измамници драпат със зъби и нокти, ама най-много се накефихме, като им спряха далаверата със сфетофара хахахах, не, че няма да крадат от друго, ама това беше добре, иначе наистина за 8г с лекота успяха да ни наредят не само зад Видин, но вече и зад Кърджали, още си стойте у дома на другите избори!

Back to top button