Хасково

Червената шапчица и Котаракът в чизми разказват „Приказка за пътя“

СпектакълътИнтерактивният спектакъл „Приказка за пътя“ бе представен днес в ОУ „Св. Климент Охридски“. В него учениците бяха не само зрители, но и участници. „Целта е децата да се научат под формата на игра да се предпазват на улицата“, коментира педагогическият съветник Ана Латунова.

Героите в „Приказка за пътя“ бяха Червената шапчица и Котаракът в чизми. Двамата разиграваха различни скечове, а учениците трябваше да открият грешките им, а след това да изиграят скеча правилно.

Темите, засегнати в спектакъла бяха правилно пресичане, поведение в автомобила и дори оказване на първа долекарска помощ. „Това е много важно, защото децата често се паникьосват и създават по-големи проблеми“, коментира Красимира Ангелоева, която е съавтор и модератор на спектакъла.

Спектакълът Спектакълът

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button