Хасково

Снек бар и заведение за бързо хранене глобени за лоша хигиена

ОДБХ - ХасковоСнек бар и заведение за бързо хранене в Хасково са с актове заради лошо хигиенно състояние на обектите, съобщиха за Haskovo.info от Областната дирекция по безопасност на храните. Санкцията за това нарушение по закон е от 1000 до 2000 лева.

За периода 21-23 май са съставени още три акта на търговски обекти в Харманли. Хранителен магазин ще бъде санкциониран с глоба от 250 до 500 лева за неправилно съхранение на стоки. Други два обекта пък са с актове за неизпълнени предписания.

През изминалата седмица са извършени общо 103 проверки.  През четирите почивни дни на дежурните телефони на Областната дирекция по безопасност на храните не е постъпил нито един сигнал от граждани.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ГЕОРГИЕВА
ГЕОРГИЕВА
29.05.2012 10:36 10:36

КОЙ Е ТОЗИ СНЕК БАР,КОЕ Е ТОВА ЗАВЕДНИЕ?МОЛЯ,СЪОБЩАВАЙТЕ ГИ…
ЕЛАТЕ НА ПРОВЕРКА И В ЗАВЕДЕНИЕТО В МАГАЗИН ПРАКТИС!ЕЛАТЕ ДА ВИДИТЕ КАК ПЕРСОНАЛА РАБОТИ С ЦЕЛОГОДИШНА ЕКЗЕМА ПО РЪЦЕТЕ,А „ВЕЛИКИТЕ“ ПРОВЕРЯВАЩИ НЕ ВЗЕМАТ НЕОБХОДИМИТЕ МЕРКИ.ВСЕ ПАК ТАМ СЕ ХРАНЯТ НАД 100 ЧОВЕКА НА ДЕН.МОЖЕ ЛИ ДА ТИ СЕРВИРАТ ХРАНА РЪЦЕ ,КОИТО СА НАМАЗАНИ С ФУКСИН(ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА СТАФИЛОКОКОВИ ИНФЕКЦИИ)?

pppppppp
pppppppp
30.05.2012 8:32 8:32

ima mnogo takiva ……za6to nqma proverki po selata za da vidqt 4e tam e adddddddddd…….ima obekti koito stavat za ko6ari za ovce a ne za hranitelni magazini …..

Back to top button