Хасково

Общината раздава сладоледи на деца от детските градини

КарнавалътДеца  хапнаха сладолед по време на Карнавала на приказните герои, който е част от празничната програма за Деня на детето – 1 юни. Сладкото изкушение беше подарък от община Хасково.

В зала „Дружба“ малчугани от ЦДГ „Ян Бибиян“, ЦДГ „Зорница“, ОДЗ „Славейче“, ЦДГ „Усмивка“, ОДЗ „Пинокио“, ОДЗ „Слънце“, СДГ „Червената шапчица“, ОДЗ „Звънче“, ЦДГ „Радост“, ОДЗ „Елхица“ и Детска градина по изкуствата дефилираха с костюми на любими герои от детски приказки и малко по-съвременни.

Те бяха облечени като баба Яга, Супермен, клоун, жирафче, Мечо Пух, Хитър Петър, светулки, бръмбърче, каубой, негърче, Спайдърмен.

Празничната програма на община Хасково по повод Деня на детето продължава утре с финал на Мини шампионнска лига по футбол, която ще се състои утре от 10 часа в зала „Дружба“.

Карнавалът Карнавалът
Карнавалът Карнавалът

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button