Хасково

Постоянен арест за 32-годишен за побой на майка си

Хасковският окръжен съд потвърди решението на Районен съд – Димитровград, с което Георги Илиев е задържан под стража.

Той е обвинен в това, че в нощта на 4 срещу 5 февруари в Димитровград в условията на домашно насилие е пребил майка си, като й е нанесъл лека телесна повреда. Според разследващите Георги и друг път е проявявал агресия към жената, а през въпросната вечер е употребил алкохол и й посегнал, защото тя отказала да му даде пари.

В съдебната зала беше разпитан бащата му Стефан, който поиска от съда да освободи сина му от ареста, защото му предстои операция на очите и има нужда от неговата помощ. Георги пък каза, че съжалява за случилото се. През лятото той работил като готвач на морето, а през зимата на Банско. Сега чакал заплата и можел да се изнесе на квартира, за да не живее при родителите си.

Окръжните магистрати обаче потвърдиха решението на районния съд, защото може да се направи обосновано предположение, че той е извършил деянието, в което е обвинен и заради опасността от ново престъпление при по-лека мярка. Ако бъде признат за виновен го грози до 1 г. затвор или пробация.

Определението на съда е окончателно и не подлежи на обжалване и протест.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button