Спорт

Кандидат за президент на БФС в Хасково: Да върнем българския футбол, където беше преди 30 г.

„Важното е да върнем българския футбол там, където беше преди 30 години“, каза кандидатът за президент на БФС Манол Иванов, който се срещна с клубове в Хасковска област.

Той посочи, че трябва да се обръща повече внимание на малките клубове, които са люпилнята на футболните таланти, а не само да се гледа националният отбор.

Иванов е един от петимата кандидати за поста заедно с Димитър Бербатов, Христо Крушарски, Илиян Стоянов и Георги Градев. Той заяви, че е оптимист и има не малки шансове за победа.

Манол Иванов е роден през 1964 година в София. Син е на легендата на футболния „Левски“ Александър Манолов. В началото поема по стъпките на баща си, присъединявайки се към академията на „сините“, но впоследствие оставя активния футбол на втори план и придобива юридическо образование. В периода 2020 – 2021 г. е изпълнителен директор в „Нефтохимик“ (Бургас).

Очакванията са новият ръководител на БФС да стане ясен на извънредния изборен конгрес на централата, който по план трябва да се състои на 15 март.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Шах с пешката
Шах с пешката
14.02.2024 8:30 8:30

Тоз пък кой е? Бай никой!

Back to top button