Хасково

20-годишна причинила катастрофата на „Булаир“ вчера

Катастрофата20-годишна хасковлийка е била зад волана на Фолксвагена, който вчера катастрофата на ул. „Булаир“ в областния град, съобщават от полицията.

Haeskovo.info припомня, че поради движение с несъобразена скорост водачката изгубила контрол над возилото, ударила се в метален стълб на тротоара, забива се в дърво и удря паркиран лек автомобил Мерцедес.

От удара са пострадали всички возещи се в колата. Водачката е с контузия на двете ръце, таза и контузна рана в областта на главата. Пътуващите с нея двама мъже и едно момиче също са ранени. Жената, която е на 31 години, е с разкъсно-контузна рана на десният крак, а двамата мъже – на 22 и 35 години са съответно с контузна рана в областта на главата и с разкъсно-контузна рана на лява ръка и контузии в областта на главата и двата крака.

Всички пострадали са прегледани и освободени за домашно лечение. Опасност за живота им няма.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
11111
11111
30.05.2012 13:18 13:18

eiiii,nqma da se nauchat tiq ligli da karat tiq koli ….

Хммм.. пак...
Хммм.. пак...
30.05.2012 13:32 13:32

Гарантирам че тоя с ранените два крака и лява ръка е карал!
Типични наранявания зад волана при такъв удар.

тумбачко
тумбачко
31.05.2012 1:40 1:40

ПОДКРЕПЯМ и с краката даже „Хмм..“

Back to top button