Регион

При спецакция заловиха безакцизни цигари, алкохол и ментета

Поредните количества безакцизни цигари и ментета са заловили при специализирана операция икономическите полицаи и митническите служители на ГКПП „Капитан Андреево“, съобщават от областната дирекция на МВР.

На вход за България са проверени 31 автомобила. Иззети са общо 15 000 цигари без бандерол от различни марки, 2065 текстилни артикула и 398 парфюмни води с лого и надпис на запазени търговски марки без разрешение на правопритежателя. За стоките и тютюневите изделия са издадени 17 акта по Закона за митниците и 9 митнически разписки.

Алкохол без акциз е конфискуван в Любимец. Вчера полицаи са проверили дом на улица „Орбита“ в града, обитаван от 75-годишен мъж. В гаража на жилището са открити 31 бидона с 310 литра алкохол, за който собственикът не е представил документ за платен акциз.

Двама са заловени в региона с дрога. 47-годишен мъж е арестуван с 3.5 грама марихуана в Димитровград. В Любимец е хванат 18-годишен младеж с грам канабис.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button