Хасково

Матурите в Хасковско приключиха с изпит по математика днес

Матура, архивТретата матура по желание се състоя днес в Хасково. За нея заявления за явяване бяха подали едва трима ученици. Те са от хасковската езикова гимназия и бяха избрали да пробват знанията си по математика

И тримата дойдоха до изпитната зала, съобщи за Haskovo.info началникът на Регионалния образователен инспекторат Иван Панайотов. С това изпитната сесия в региона приключва.  Равносметката от държавните зрелостни изпити в областта е само една анулирана работа заради преписване.

Резултатите от матурите ще станат ясни до 11 юни. Скъсаните ученици ще имат възможност да се явят на поправителен след около три месеца. Изпитът по Български език и литература ще е на 30 август, вторият държавен зрелостен изпит – на 31 август, а матурата по желание ще бъде насрочена в периода 1 – 8 септември.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button