Хасково

Безплатна WI-FI зона в офиса на НАП – Хасково

Клиентите на НАП – Хасково могат да се възползват от електронните услуги на агенцията в специално обособени за това зони с безжична интернет връзка.

Такива има във всеки офис на НАП. В тези зони са разположени компютри, свързани с безплатен WI-FI, но потребителите могат да използват и собствените си устройства, които да свържат с безжичния интернет. Чрез него те достъпват сайта на НАП, Портала за електронни услуги на приходната агенция и сайтовете на други институции и общини.

Същевременно служители в офисите на НАП са на разположение да съдействат на всеки клиент ако среща затруднение при работата си с Портала за е-услуги или има въпроси, свързани с деклариране и плащане на задължения, извършване на справки, проверка на здравноосигурителен статус и други.

Най-често засега WI-FI зоната в офиса в Хасково се ползва за предварителна справка от физически лица за евентуални просрочени задължения, които те трябва да погасят преди да подадат документите си за данъчни облекчения. Проверката се извършва с персонален идентификационен код за минути. Клиентите, които все още не са заявили и получили ПИК от НАП, могат да го направят на място в офиса, допълват от приходната администрация.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button