Хасково

20 ученици от Езиковата гимназия с престижен сертификат

20 ученици от хасковската ЕГ „Проф. д-р Асен Златаров“ получиха днес сертификат „Кеймбридж“ за ниво на владеене на английски език, похвалиха се от гимназията.

С най-висок резултат от изпита е Ивайло Кабов от 12 Д клас, на когото не му достигна 1 точка, за да вземе най-високото ниво С2. С минимална разлика след него са Енес Исмаилов, Йоана Митева и Владимира Йовова.

Международно признатите сертификати бяха връчени от заместник-директора на гимназията Гергана Гочева. Тя поздрави учениците и допълни, че училището е изпитен център за сертификатите „Кеймбридж“ вече 10 години, а двете сесии, на които желаещите могат да се явяват, са през юни и декември.

Езикова
Ивайло Кабов

Сертификатът „Кеймбридж“ дава възможност за кандидатстване в университети в България и по света. Той няма давност и е гаранция за високо владеене на английски език.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Петрова
Петрова
15.02.2024 12:55 12:55

ЧЕСТИТО! Използвайте ги с много хъс за знания и амбиции! Бъдете живи и здрави и продължавайте все с такива успехи!

гфрт
гфрт
15.02.2024 16:37 16:37

Хаха, голям праз станало, сертификат за емиграция е това, НЕ ЗА УМЕНИЯ

Back to top button