Хасково

Директорът на пожарната Николай Вълчев вече е старши комисар

Директорът на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Хасково Николай Вълчев вече е старши комисар.

Повишение получиха общо 7 директори в страната. Заповедите им връчи вътрешният министър Калин Стоянов. Мотивът е, че това са най-натоварените регионални дирекции на пожарната в страната, с най-голяма щатна численост и покриващи най-голяма територия с наличието на обекти с повишена пожарна опасност.

„Отчитам натовареността на управляваните от Вас структури и сериозните отговорности, които носите за осигуряване на пожарната безопасност и защитата на хората“, изтъкна министър Стоянов мотивите за промяна на досегашното специфично название на длъжността комисар в старши комисар за ръководителите на седемте структури.

ПожарнаСтарши комисари вече са Николай Вълчев (РДПБЗН – Хасково), Николай Николаев (РДПБЗН – Бургас), Тихомир Тотев (РДПБЗН – Варна), Красимир Кръстев (РДПБЗН – Велико Търново), Георги Иванов (РДПБЗН – София), Стоян Колев (РДПБЗН – Стара Загора) и Васил Димов (РДПБЗН – Пловдив).

Всички директори, които в бъдеще ще заемат ръководни позиции в изброените дирекции, също ще имат специфично название на длъжността „старши комисар“, допълват от МВР.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
хИХО
хИХО
16.02.2024 15:10 15:10

Със званието на Н. Вълчев върви ли и памперс2

Анонимен
Анонимен
16.02.2024 15:30 15:30
Отговор до  хИХО

Айде стига глупости. Вълчев още не е в пенсионна възраст и освен това разбира доста от работата си. Ще бъде голяма загуба за пожарната след няколко месеца като се пенсионира.

кУренякъ
кУренякъ
16.02.2024 18:51 18:51

Вълчев точно тая година прави ПРЕДЕЛНА възраст…Та те така.ПЕНСИЯ.

Back to top button