Хасково

Хасковски деца пеят и танцуват на Баба Цоцолана

Концертът

Баба Цоцолана

Концерт „Танцувай и пей с нас“ събра на едно място деца от детските градини в Хасково. Техен специален гост бе Баба Цоцолана. Пред нея малчуганите дадоха всичко от себе си, пяха, танцуваха и се веселиха. 

На финала всички участници в концерта от ЦДГ „Ян Бибиян“, ЦДГ „Незабравка“, ОДЗ „Слънце“, ЦДГ „Радост“, ЦДГ „Зорница“, ОДЗ „Весели очички“, ОДЗ „Славейче“, ОДЗ „Здравец“ и Детска градина по изкуствата получиха получиха пъзели. 

Специален поздрав към децата на Хасково отправиха и от спортен танцов клуб „Тангра“.

КонцертътУтре за Деня на детето актьорите Янко Митев и Силвия Предова ще изнесат спектакъла „Добрите бобри“. Началният час на представлението е 10, а мястото – площад „Свобода“. Веднага след тях ще танцуват възпитаниците на Дорина Инджова от балет „Тангра“. Тогава ще бъдат наградени и най-добрите и активни участници в празничните дни. А от всички детски градини в Хасково ще полетят балони.

Вечерта от 18:00 часа ОДЗ №18 „Осми март“ ще изнесе празничен концерт „Страната отвъд дъгата“ по повод 35-та годишнина на детската градина.

Концертът Концертът
Концертът Концертът
Концертът Концертът
Концертът Концертът

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button