Хасково

47 нови свободни работни места в Хасковска област

47 нови свободни работни места са обявени през последната седмица в Хасковска област, сочи справката в Агенцията по заетостта.

В община Хасково се търсят счетоводител, чистач и машинен оператор за производство на тестени изделия.

В Димитровград имат нужда от 30 машинни оператори в производството на електронни модули за автомобили, монтажник на мебели от дърво на 2000 лв. заплата, администратор за продажба на кредитни услуги, застраховки и обслужване на клиенти, общ работник за поддръжка и косене на дворно пространство с бензинов тример, учител по физика и математика, общ работник за товаро-разтоварни дейности и пълнене на торби.

В Харманли свободните места са за управител, шофьор на тежкотоварен автомобил от 12 и повече тона за превоз на стоки и товари в страната, двама лични асистенти, училищен психолог.

В Свиленград се търсят работник в кухня и застрахователен агент, в Любимец отчетник в счетоводство за обработка на счетоводни документи, а в Минерални бани – готвач.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button