Хасково

Размяна на въпроси и отговори в края на общинската сесия

СесиятаС въпроси, отговори и коментари завърши сесията на Общински съвет – Хасково за първи път от доста време.

Иван Станчев от БСП попита кмета Георги Иванов защо не се изплащат субсидии на клубовете на инвалидите, диабетиците и пенсионерите. Отговорът гласеше, че те не са представили отчет за харчовете през миналата година. Последва контра въпрос от кмета към Станчев защо председателят на читалище „Климент Охридски“ получава 800 лева заплата. По този повод била спряна общинската субсидия и за там. Станчев отговори, че това е решение на настоятелството, но не успя да обясни защо заплатата е два пъти по-висока от тези в другите читалища.

Последва коментар на Георги Иванов за случващото се напоследък в общината. Вчера ске разигра една трагикомедия със спирането на моята заповед за проверка на вилата на МВР, каза той и припомни сагата. След това мина на темата за мотопистата, където е получено разрешение за достъп от главния път от страна на Агенция „Пътна инфраструктура“, но след това е отменено от Областното пътно управление. Това дали е в полза на някого – само се хабят нерви от всички страни, а накрая пак ще изгубите изборите, обърна се Иванов към представителите на ГЕРБ в залата. Той припомни и няколко спрени от областния управител решение на Общинския съвет и заяви, че е време да се направи сериозна ревизия на хората в ГЕРБ  и да се види дали ще се върши работа или не.

Тук последва отговор от председателя на сесийната група на партията Иван Панайотов, който обясни, че те работят в полза на доброто за хората. Сена Радева пък обяви от трибуната, че явно кметът има желание да стане член на ГЕРБ и депутат от партията, щом се е загрижил за бъдещето й. Иванов отвърна, че не вижда себе си като „дежурен по карти“ или „някоя плюнка в парламента“. След това се извини, че е повишил тон и заседанието беше закрито.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
БНРП-ХАСКОВО
БНРП-ХАСКОВО
02.06.2012 9:26 9:26

СЕНОООО СЕНО,ЕДИН КМЕТ НА ОБИКНОВЕНО СЕЛО Е ПО-ДОБРЕ ОТ ДЕПУТАТ,А ДА СЕ ГОВОРИМ ЗА КМЕТА НА ХАСКОВО.ГЕРБ Е ВЕЧЕ ЗАЛЯЗВАЩА ЗВЕЗДА И НЕУСПЕЛИТЕ КОМУНИСТИ ТРЯБВА ДА СИ НАПРАВИТЕ НОВ ЕВРЕЙСКИ ПРОЕКТ ДА МАНИПУЛИРАТЕ ОСТАТЪЦИТЕ ПЕНСИОНИРАНИ КОМУНИСТИ,КОИТО ПРОДЪЛЖАВАТ С ПРОСТОТИЯТА СИ ДА ПОМАГАТ НА ТАКИВА НЕУДАЧНИЦИ ДА ДОРАЗСИПЯТ ОКОНЧАТЕЛНО ПОСЛЕДНАТА РОДИНА НА БЪЛГАРИТЕ.ЖАЛКО ЗА МЛАДОТО ПОКОЛЕНИЕ,А И ОЩЕ ПО-ЖАЛКО ЗА НЕРОДЕНИТЕ В БЪЛГАРИЯ,А ПО ЦЯЛА ЕВРОПА И АМЕРИКА ЗАРАДИ ЗЛОЯДИЯ ЮДЕЙОКОМУНИЗЪМ НАСТАНЕН В БЪЛГАРИЯ ОТ 09.09.1944…………………

Back to top button