Регион

Тираджии масово предлагат подкупи, за да се прередят на опашката на границата

Нови четирима шофьори на камиони са задържани в края на миналата седмица за опити да подкупят полицаи при пререждане на дългата опашка преди ГКПП „Капитан Андреево“.

Полицаи регулират движението на автомагистрала „Марица“ при км. 107 в землището на село Генералово. Струпванията на камиони са и заради запълването на капацитета на паркинг.

На 16 февруари сутринта 43-годишен турски водач на влекач Волво е изпреварил колоната от чакащи камиони и е спрян със „Стоп“ палка. Тираджията се е опитал да подкупи младши полицай Мариян Николов с 10 евро, за да го остави да продължи пътя си и е задържан.

По това време колегата му младши автоконтрольор Даниел Георгиев е спрял товарен автомобил Скания за същото нарушение. 65-годишният турски водач му подал 50 евро, за да изпревари наредените на опашката коли.

Третият опит за подкуп е извършен в 13 часа, когато 41-годишен турски водач на влекач Волво е подал 15 евро отново на младши полицай Мариян Николов, като и този път е последвал арест.

На следващия ден на същото място 32-годишен шофьор на влекач Ман е предложил 5 евро на младши полицай Иван Иванов, за да изпревари колегите си на опашката.

Пробите и на четиримата задържани шофьори са отрицателни.

Haskovo.info припомня, че на 15 февруари за подобен опит за подкуп на полицай на магистралата преди граничния пункт беше задържан ирански тираджия.

Тираджия изпревари опашката на границата и опита да подкупи полицай

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
19.02.2024 17:21 17:21

Щом предлагат масово!!!
Значи някой Полицаи вземат подкупи от техни колеги
Шофьорите се консултират един с друг
Ако никой не взима -Никой няма да предлага
АНАДЪМБО

Back to top button