Регион

Изграждат физкултурен салон за 1.5 млн. лв. към училището в Меричлери

Физкултурен салон за 1.5 милиона лева ще бъде изграден към ОУ „Димитър Недялков Матевски“ в Меричлери, съобщават от Община Димитровград.

В спортното съоръжение с размери 30 на 18 м. се предвижда да бъдат обособени игрища за мини футбол, баскетбол, волейбол и тенис на корт. Височината на спортната зала е 8 м.

Салонът ще включва освен залата за игра, три съблекални, от които двете с душове, три санитарни възела с душове, учителски кабинет, коридори и склад за спортни пособия с подход от спортната зала.

Другият спечелен проект от общината е отново за финансиране на дейности за подобряване условията по училищата, които са извън общинския център. Отпуснатите по програмата 61 000 лв. са за ремонт на спортната инфраструктура на ОУ „Христо Ботев“ в село Крепост.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button