Хасково

Шофьорка пострада при катастрофа в Хасково, блъснаха пешеходка на магистралата

Две пътни произшествия с пострадали са станали вчера в Хасковска област, съобщават от полицията.

В 8:33 часа на кръстовището между булевард „България“ и улица „Преслав“ в Хасково 42-годишен с товарен автомобил Ситроен е ударил лек автомобил Субару, управляван от 49-годишна хасковлийка. Жената е прегледана и е отказала лечение в болницата. На виновния водач е съставен акт.

Час по-късно при км. 106 на автомагистрала „Марица“ в землището на село Генералово 56-годишен австралиец, живеещ в Свиленград е ударил с Фолксваген внезапно изскочила на пътното платно 64-годишна симеоновградчанка. Жената е транспортирана в свиленградската болница без опасност за живота. Пробите на водача са отрицателни.

53-годишен жител на момчилградското село Карамфил е самокатастрофирал с товарен автомобил Даф на пътя между тополовградското село Княжево и Елхово. Дрегерът е отчел 1.97 промила алкохол. Шофьорът е отказал кръвна проба и е задържан до 24 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
аха
аха
21.02.2024 10:01 10:01

къде са тръгнали по магистралата тия пешеходци.полудеха

Back to top button