Регион

Мъж заплашва младежи с пистолет на бензиностанция

Полиция46-годишен димитровградчанин е задържан за скандал и заплаха с огнестрелно оръжие, съобщават от Областната дирекция на МВР в Хасково. Той размахал оръжието пред младежи на бензиностанция.

Сигналът е получен в 18:30 часа в полицейското управление от 22-годишен младеж. Той разказал, че заедно с двама негови приятели – връстници спрели да заредят с гориво колата си на бензиностанция. Докато зареждали влезли в спор с неизвестен за тях мъж за бързината на зареждане на горивото. 

Младежите продължили към друга бензиностанция, но непознатият ги последвал. Възникнала саморазправа, при която нападателят ударил по ръката с метална палка едно от момчетата. Другите двама слезли да му помогнат и тогава мъжът размахал законно притежаваният си пистолет Валтер.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ЕКС ЧЕНГЕ
ЕКС ЧЕНГЕ
05.06.2012 14:43 14:43

Много оръжие има раздадено на сулю и на пулю,многоо.А тоя не си е паднал на мйстора,да му хвърли един хубав кютек че да помни…

Анонимен
Анонимен
06.06.2012 9:16 9:16

АМИ И ТОЙ Е КАТО ТЕБЕ ЕКС ЧЕНГЕ,КОЕТО СЕ МИСЛИ ЗА НЕДОСЕГАЕМ

Back to top button