Хасково

Търсят фирми за ремонт на хасковския театър и още общински сгради

Обществени поръчки за ремонт на театър „Иван Димов“ и още няколко общински сгради обявиха от кметството в Хасково.

Срокът за енергийното обновяване на театъра е до 480 календарни дни, като максималната стойност на поръчката е 845 310 лева без ДДС. Финансирането е по Националния план за възстановяване и устойчивост.

Сградата е построена в периода 1924 – 1926 г. Основна реставрация и реконструкция, без прилагане на мерки за енергийна ефективност е извършена през 2004 г. Театърът разполага с две зали – голям салон с 290 места и камерна зала за куклен театър със 110 места.

Предвижда се подмяна на дограми, монтаж на външна и вътрешна топлоизолация. Подмяна на котелна инсталация и газификация.

Търсят се и фирми за ремонт на още общински сгради с прогнозна стойност 867 644 лева. Поръчката е разделена на 4 обособени позиции.

ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ 1: „Ремонт на тоалетна в сградата на кметство с. Манастир, Община Хасково“, „Ремонт на сградата на кметство в с. Орлово, Община Хасково“, „Ремонт на покрив на сградата на ОУ „Христо Ботев“ /стара част/, с. Долно Големанци, Община Хасково“, „Ремонт на сградата на НЧ „Изгрев 1900“, с. Книжовник, Община Хасково“, „Ремонт на зала в сградата на кметство с. Малево, Община Хасково“. Максималната стойност на обособената позиция не може да надвишава 261 259,01 лв. без ДДС.

ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ 2: „Ремонт на помещение на ТСК „Тангра“ в сградата на пл. „Общински“ №3, гр. Хасково“, „Ремонт на сградата на НЧ „Република – 1971“, гр. Хасково“, „Ремонт на покрив на административна сграда на ул. „Ивайло“ №1, гр. Хасково“, „Ремонт покрив на сградата на ДГ №21 „Вихрогонче“ с. Конуш – група с. Стамболийски“, Община Хасково“, „Ремонт на покрив на сградата на кметство с. Зорница , Община Хасково“, „Ремонт на тоалетна в сградата на кметство с. Клокотница, Община Хасково“, „Ремонт на помещение в сграда за гласуване, с. Брягово, Община Хасково“, „Ремонт на ограда и фасада /южна/ на сградата на ДГ №21 „Вихрогонче“ – група с. Узунджово, Община Хасково“. Максималната стойност на обособената позиция не може да надвишава 262 907,68 лв. без ДДС.

ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ 3: „Ремонт на покрив на централната сграда на Община Хасково (над архив ГРАОН)“, „Ремонт на сграда на бул. „Г. С. Раковски“ №35, гр. Хасково“, „Ремонт на покрив на сградата и помещение в мазе на Спортна зала „Спартак“, гр. Хасково“. Максималната стойност на обособената позиция не може да надвишава 270 399,83 лв. без ДДС.

ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ 4: „Ремонт на тераса (фасада изток) в сградата на пл. „Общински“ №3, гр. Хасково“, „Ремонт (частичен) на покрив на сградата на ул. „Цар Освободител“ №2 (малък Бизнесцентър) и ремонт на козирка на източна фасада, гр. Хасково“. Максималната стойност на обособената позиция не може да надвишава 73 077,70 лв. без ДДС.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
23.02.2024 18:07 18:07

Нищо не търсят,те фирмите се знаят предварително

Back to top button