Любопитно

Клубът по фотография отпразнува 10-годишнината си с голяма изложба

Клубът по фотография към Младежкия център в Хасково с ръководител Славян Костов подреди голяма изложба за своята 10-годишнина.

Експозицията „Има ли смисъл?“ е във фоайето на Младежкия център. В нея се представят бивши възпитаници на клуба, избрали своята творческа и професионална кариера в сферата на визуалните дигитални изкуства.

С фотографии участват: Анелия Белчева, Антония Владимирова, Васил Грозев, Гергина Георгиева, Габриела Нанева, Дани Колев, Дарена Георгиева, Елена Делчева, Ивалена Христова, Милена Янкова, Павел Данев, Петя Николова, Ралица Димитрова, Стела Танева, Селин Миткова, Щилян Пеев.

ИзложбаСлавян Костов каза на откриването, че тази вечер е повод за радост и гордост, защото събитието не само отбелязва 10-тата годишнина на клуба, но и дава признание на всички, които са допринесли за неговото съществуване и успехи.

Изложба„В този свят, пренаситен с информация и изобилие от визуални възможности, те се стремят да открият логиката и значимостта във всекидневните сцени, емоциите, моментите на преход и всичко, което ни заобикаля. Всеки техен кадър е като парче пъзел в голямата картина на живота“, каза още Костов.

ИзложбаДнес неговите възпитаници са доказани професионалисти в киното и анимацията, фотографията, гейминг индустрията, рекламата, графичния дизайн, монтажа и ред съвременни специалности. „Благодаря им за смелостта да се завърнат и да покажат тяхната възходяща градация в професионалната си и творческа сфера“, допълни ръководителят на клуба, който благодари за подкрепата през годините на Елена Цветкова, Жанета Матанова, Катя Демирева, екипа на Младежкия център и Общината, кмета Станислав Дечев и неправителствения сектор.

ИзложбаИзложбата се осъществява с подкрепата на Община Хасково по проект за насърчаване на културните инициативи.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button