Хасково

Хасковските бадминтонисти блеснаха по шампионски на два турнира

БадминтонМихаела Палабойкова от Бадминтон клуб „Хасково“ завоюва първо място при момичетата до 9 години на провелия се в Стара Загора национален турнир за деца „Между небето и земята“.

Авторитетът на местната школа достойно защитиха и останалите хасковски участници – Богомила Марчева, Ива Николова и Евгени Панев, които записаха победи срещу съперници от други клубове. 

Възпитаниците на Станимир Бойчинов се върнаха с отличия и от още едно състезание – Националния турнир по бадминтон за деца, момчета и момичета до 11 години за купата на ректора на НСА „Васил Левски“. 

При момчетата до 9 години хасковлията Наско Колев се класира трети на двойки. В по-голямата възрастова група до 11 години представянето на Бадминтон клуб „Хасково“ бе още по-успешно – първо място на двойки на Апостол Павлов и Ангел Димитров и трето за Богдан Янев. 

Момичетата също си тръгнаха с медали от столичния турнир. Таня Петкова триумфира със златото на двойки и сингъл, а съотборничката й Ангелина Христова стана шампионка на двойки. Хасковлийки си тръгнаха и с две трети места във възрастовата група до 11 години – на Маринела Митева и Пламена Манолова на двойки.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Зорница Марчева
Зорница Марчева
06.06.2012 18:49 18:49

Браво на децата! Нека продължават да ни радват с подобни, а и по- големи успехи!

Vasilevi
Vasilevi
06.06.2012 22:45 22:45

Браво Михаела, ти си наша гордост.

sevinc
sevinc
20.06.2012 12:53 12:53

POZDRAVLENIYA ANI I NIKI

sevinc
sevinc
20.06.2012 12:53 12:53

BRAVO NIKI I ANI

Back to top button