Любопитно

Школа „Колорит“ с награди от два национални конкурса

Хасковската школа „Колорит“ с ръководител Веселина Делчева при читалище „Заря“ спечели награди от два традиционни национални конкурса.

Тя е единствената наградена школа – за най-добро представяне, на конкурса „Наследници на Дечко Узунов“ в Казанлък. Отличия получиха и 7 от талантливите художници на школата.

Станимира Тодорова е със специалната награда на Художествената галерия в Казанлък, Дария Делева получи специалната награда на председателя на журито, Мила Костова заслужи специалната награда на областния управител на Стара Загора, Елиса Шабан е на второ място в първа възрастова група, Стефани Нанчева е на първо място във втора възрастова група, Полина Стефанова е със специалната награда на директора на художествената гимназия „Дечко Узунов“ в Казанлък, Клаудия Иванова е с награда на музея на Чудомир.

КолоритЕвгения Хаджиева е наградена за второто си място на конкурса на Националния дворец на децата с тема „Моите детски мечти“.

КолоритХудожниците от школата се готвят за още няколко конкурса, както и за голямата си лятна изложба.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button