Хасково

Търсят доставчик на печки на пелети, отвориха офертите за климатиците

Обществена поръчка за доставка, монтаж, въвеждане в експлоатация и гаранционна поддръжка на отоплителни устройства за битово отопление на пелети и радиатори обявиха от Община Хасково.

Поръчката е по проекта за подобряване на качеството на атмосферния въздух чрез подмяната на печките на твърдо гориво с климатици и други отоплителни уреди.

Става въпрос за 116 топловъздушни пелетни камини, 25 палетни камини с водна риза, 58 пелетни котли с водна риза и 408 стоманени панелни радиатори.

Прогнозната стойност на поръчката е 1 026 273 лева без ДДС. Офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 29 март.

Днес пък бяха отворени офертите от поръчката за доставка на климатици и термопомпи сплит система „въздух-вода“. Кандидатите за едната обособена позиция са 13, а за другата – 11. Предстои обявяването на ценовите предложения. Прогнозната й стойност е 23.3 милиона лева без ДДС.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
28.02.2024 9:51 9:51

Ако ще слагате Мидеи на цена Мицубиши трепането ще ви е малко защото паралелно с климатиците отново ще горят и печките на кюмюр най малкото след 3години пак ще минат хората на твърдо гориво!!

Back to top button